'Stan The Man' maakt het weer iets te bont

LA MANGA -

De Engelse eersteklasser Leicester heeft voortijdig haar trainingskamp van La Manga verlaten. Beter gezegd: moeten verlaten. De nieuwste aanwinst Stan 'The Man' Collymore had namelijk niet beter gevonden om half drie 's nachts in de bar een brandblusapparaatleeg te spuiten.

BR>Leicester City, dat in Spanje de Ligabekerfinale tegen Tranmere kwam voorbereiden, mocht meteen het pand verlaten. De club «start een onderzoek en zal elk individu straffen die een inbreuk heeft gemaakt op de discipline van de club.»

De kans is groot dat dit het 'schandaal te veel' is geworden voor de 29-jarige Collymore. De getalenteerde topschutter, die eerder furore maakte bij Nottingham Forest, Liverpool en Aston Villa, werd pas enkele weken geleden overgenomen door Leicester City. Manager Martin O'Neill leek de enige die 'The Man' zou kunnen temmen. Collymore kwam de jongste jaren vooral in het nieuws met zijn gedrag naast het veld. Zo haalde hij in juni '98 ondermeer de frontpagina's van de tabloïds, nadat hij tijdens het WK zijn Zweedse vriendin, TV-presentatrice Ulrika Johnson in een Parijse bar brutaal te lijf was gegaan. Vorig seizoen was Coolymore lang buiten strijd nadat hij herhaaldelijk moest behandeld worden voor een depressie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer