Huis van Limburgse Ondernemer zet deuren open voor telecom

HASSELT - Het huis van de Limburgse Ondernemer zet 16 februari zijn deuren open voor een infobeurs over telecommunicatie. Zo'n 20 exposanten zullen een beeld geven van wat de geliberaliseerde telecommarkt in België te bieden heeft. «Het is niét zo dat we de bezoekers gaan vertellen of je bij de ene of andere operator goedkoper dit of dat kan doen,» vertelt organisator Werner Couck van de Kamer voor Handel en Nijverheid Limburg. «Telecommunicatie is uitgegroeid tot een productiefactor voor industrie, handel en KMO.» Couck gaf op de voorstelling van de

Dag van de Telecommunicatie

aan hoe niet-technologische aspecten zoals wetgeving, bedrijfsorganisatie, mobiliteit en politieke kwesties een rol spelen in de doorbraak van telecommunicatie in ondernemingen en KMO's. Couck: «Omdat telecom voor iedereen zo'n belangrijk element gaat uitmaken, is het ook absoluut noodzakelijk dat wij hieromtrent informeren en sensibiliseren.»

DBi

BR>Zowel vaste telefonie als mobilofonie, klassieke netwerken als glasvezel, security, e-commerce en audio-videoconferencing komen ruimschoots aan bod. Vier marktleiders onder hen (Telenet, World Online, Mobistar en Belgacom) geven bovendien tweemaal een workshop omtrent hun nieuwste aanbod. Minister van Telecommunicatie Rik Daems sluit het geheel af met een cocktail. Voor de infobeurs en workshops is de inkom gratis.

Dag van de Telecommunicatie op 16 februari in het Huis van de Ondernemer, Gouverneur Roppesingel 51, Hasselt, tel: 011/284400.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer