Genk leider af door verlies tegen Germinal Beerschot

Print
RC Genk heeft de topper tegen Germinal Beerschot verloren met 1-2. Door dit verlies is Genk leider af. Anderlecht blijft dus eerste.
BR>
Genk verdiende minstens een punt, maar het begon te slap. Sterchele waarschuwde de verdediging van de bezoekers. Na 9 minuten was het al raak. Roelandts tikte zijn schot voor alle zekerheid binnen: 1-0. Genk had begrepen dat het anders moest. De ploeg drong aan en duwde de thuisploeg naar achteren. Soetaers moest scoren, maar hij maakte het Luciano niet moeilijk.

Na de rust regende het kansen voor het doel van Germinal Beerschot. Invaller Ljubojevic kwam net te laat op een voorzet van Pocognoli. De Decker en Alex stuitten op thuisdoelman Luciano.

Tegen de gang van het spel in scoorde Wamfor de 2-0. Hij struikelde door de verdediging en schoof de bal voorbij Bailly. Genk was even van zijn melk, maar scorde toch tegen via een kopbal van Ljubojevic.

Racing Genk ging op zoek naar de verdiede gelijkmaker, maar het was Germinal Beerschot dat nog bijna scoorde. Uiteindelijk bleef de score toch 2-1. Een zware ontgoocheling voor Racing Genk.