Wie wil Ruud Van Nistelrooy niet ?

Het lijstje met kandidaten voor Ruud van Nistelrooy wordt allengs langer. Na Inter Milaan, Lazio Roma en Leeds United heeft nu ook Chelsea zijn pijlen gericht op PSV's topscorer van de eredivisie. Van Nistelrooy, tegen Ajax goed voor doelpunt nummer 24, 25 en 26 van het seizoen, werd op de tribune van het PSV-stadion bekeken door Chelsea-manager Gianluca Vialli, zijn assistent Ray Wilkins en financieel directeur Colin Hutchinson. Het trio werd in Eindhoven verzegeld door afvaardigingen van Arsenal, Manchester United, Lazio, Inter Milaan, Atletico Madrid en Leeds United.

BR>Voor Van Nistelrooy én PSV lijkt met de komst van de absolute top van Europa daarmee het spel op de wagen. Voorzitter Harry van Raaij: «Maar als er op een donderdagavond nergens in de wereld wordt gevoetbald, dan is het toch hun goed recht om lekker naar PSV-Ajax te komen kijken.» Van Raaij sprak eveneens tegen dat hij gisteren al met de driemansdelegatie van Chelsea om de tafel zou zitten. «Ik heb niets in mijn agenda staan.»

Van Nistelrooy zelf liet de storm rustig overwaaien. Gesprekken met welke club dan ook zijn niet aan de orde. «Ik geef liever mijn visitekaartje af aan de trouwe supporters die hier zitten.»

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer