Hoe ouder, hoe gekker

HOUTHALEN -

C.C.

BR>Doelmannen zijn een ras apart. Dat geldt ook voor Ludo Vanclooster, die afgelopen weekend aan een tweede carrière op het veld begon. «Om mijn conditie op peil te houden, train ik bij eersteprovincialer Turkse Rangers. Afgelopen zondag zat de club in keepersnood. Ik depanneerde hen. 's Zaterdags proefstoomde ik één helft bij de reserven, zondag mocht ik onder de lat tegen Lanaken. Dit na een onderbreking van één jaar. Het was wat aanpassen. Het doel is immers een stukje groter dan in de zaal.»

«Ik put uit die trainingen op het veld motivatie om mij in de zaal te bewijzen. Net als uit de komst van Claudio Zanchetta (BHFR Genk), alias

't kontje

. Als het van mij afhangt, zal hij nog lang met zijn kontje op de bank zitten... Ik voel me nog prima. Ook al heb ik door mijn werk (als stratenmaker, vloerder) veel aan souplesse ingeboet. Ik ben bewust op het veld gestopt om alles op de zaal te zetten. Mijn carrière zit er bijna op, maar in het leven weet je nooit. Wie weet begin ik nog opnieuw op het veld. Hou ouder, hoe gekker. Maar wat heet oud? Je bent zo oud als je je voelt en ik voel me erg goed met mijn 35 lentes.»

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer