Paltrow wil haar Oscar niet in haar huis hebben

HOLLYWOOD -

K.M.

BR>

Gwyneth Paltrow schaamt zich om de tranen die ze plengde toen ze vorig jaar haar Oscar voor Beste Actrice in ontvangst nam. Ze heeft de vergulde trofee zelfs uit haar woning verbannen. Dat onthult de 27-jarige filmster in een interview met het tijdschrift Woman's Journal.

«Die Oscar wordt voor mij bewaard,» doet Paltrow kond. «Ik wil dat ding niet in mijn huis hebben. Het boezemt me angst in.» Paltrow won de prestigieuze filmprijs voor haar rol in 'Shakespeare In Love'. Toen ze het beeldje in handen kreeg, rolden er vette tranen over haar wangetjes. De pers schilderde haar af als een belachelijk trutje. Onlangs omschreef Gwyneth zichzelf als «een doetje» omdat ze zo een scène maakte tijdens de Oscar-ceremonie.

Paltrow verklapte ook dat ze van plan is om haar donkere haarkleur te behouden. Zo wordt ze namelijk niet herkend in het openbaar, redeneert de blondine. Gwyneth verfde haar blonde lokken bruin voor haar rol in de film 'Bounce', waarin ze speelt naast haar aan-af-liefje Ben Affleck. «Ik voel me erg goed als brunette. Misschien laat ik het wel zo. Er is bijna niemand die me herkent en dat is een heel goeie zaak,» meent Paltrow.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer