Luts speelgerechtigd -

VIVERSEL

BR>Enigszins ongerust over ons artikel in de maandagkrant, heeft het bestuur van Standard Viversel (3A) de zaak nog maar eens voorgelegd aan de bond. Deze heeft de club gerust gesteld. «Het onderzoek heeft de bevestiging gebracht van hetgeen wij reeds wisten: Ides Luts is wel speelgerechtigd. Dit werd ons door de bond per fax bevestigd. Hiermee zijn dan ook alle verdachtmakingen van de baan,» aldus Julien Bogaerts.

EISDEN

Maes blijft trainer -

Willy Maes zal ook volgend seizoen Eisden Sport (3C) blijven trainen. Woensdag hakte het clubbestuur daartoe de knoop door.

ZUTENDAAL

Ontslag Passarella -

Bij Zutendaal VV (3C) werd Pascal Passarella bedankt voor bewezen diensten. Hij wordt opgevolgd door Gilbert Doumen, die voor de competitiestart zelf ontslag nam bij Kesselt. «Pascal heeft ons naar derde geloodst en dit seizoen wist hij ook een periodetitel in de wacht te spelen. De jongste weken stapelden de zwakke resultaten zich echter op en kon een trainerswissel niet langer uitblijven. Het is immers de bedoeling om in een winningmood de eindronde aan te vatten,» aldus PR-man Weytjens.

SCHULEN

Verrassing -

Vóór de heenmatch tegen Amandina (4D) ontvingen alle toeschouwers, dus ook die van Schulen, een kilo spek. Het Schulense bestuur wil nu zondag een geste terugdoen en geeft alle kijklustigen een geschenk van ongeveer honderd frank. De mannen en vrouwen krijgen elk een ander cadeau.

MEMBRUGGEN

Enkelbreuk Codoroli -

Na Herlitska en Vossen is ook Dominique Codoroli wellicht voor lange tijd uit. In de partij tegen Eigenbilzen (4E) liep hij bij een draaibeweging een enkelbreuk op.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer