Looptrainer -

RACING GENK

M.Cl.

BR>

Johan Boskamp zou er graag een looptrainer bij hebben. Hij heeft François De Jonghe gesuggereerd. De Jonghe vergezelde hem recent naar Georgië. Het bestuur heeft kennis genomen van dat verzoek, maar houdt mogelijk nog enkele alternatieven voor De Jonghe achter de hand.

Simons -

Een afvaardiging van Racing Genk praat zondag met de zaakwaarnemer van Timmy Simons van SK Lommel. Genk heeft wel degelijk zijn zinnen gezet op de Lommelse verdediger.

SINT-TRUIDEN

Anderlecht -

Vanaf 18 uur kunnen de supporters zaterdag op het intern TV-circuit van Staaien vijf legendarische samenvattingen zien van de duels tegen Anderlecht. De cheergirls STVV-Dynamites maken om 19.35 uur hun opwachting, waarna er een medley is van geel en blauw door de carnavalsgroep De Bigaro's.

Trainingsnieuws -

Op uitzondering van Steven Nijs, die wegens zijn voetblessure nog tot eind deze maand onbeschikbaar is, en Gunter Grammet, die met een voetbreuk voor langere tijd out is, oefende gisteren iedereen voluit. Ook Coen Burg, die geen last meer had van zijn rugletsel. De Nederlander beleefde met Westerlo heelwat mooie momenten tegen Anderlecht.

Beker -

De bekerwedstrijd tegen Eendracht Aalst wordt nu definitief gespeeld op zaterdag 26 februari met aftrap om 20 uur. De abonnees krijgen uiteraard voorrang bij de aankoop van een ticket.

LOMMEL

Trainingsnieuws -

De Kroatische middenvelder Surac liet gisteren op training geen onaardige indruk en speelt vanavond met de Lommelse invallers in Mechelen. Verder was er ook een Joegoslavische spits aanwezig, van wie het onduidelijk is of hij er vandaag nog bij zal lopen. Vincken trainde individueel met de bal, maar zijn aantreden tegen Mechelen blijft erg twijfelachtig. Van Marusic en Tiganj kwam er nog geen nieuws uit China.

Invallers -

Behalve testspeler Surac spelen ook Grant (één helft), Nivaldo, van Kessel en Vanruysseveldt vanavond met de invallers.

Pro-licence -

Trainer Harm Van Veldhoven woonde gisteren in Brussel een informatieve vergadering bij over de pro-license-cursus, die proftrainers in de mogelijkheid stelt om mits het volgen van een versneld lessenpakket hun diploma te laten homologeren in het buitenland.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer