Toni Brogno is bijna van Anderlecht

ANDERLECHT -

Yves Taildeman

BR>Westerlo is Toni Brogno bijna kwijt aan Anderlecht. De club van Anthuenis zet alles op alles om Brogno voor volgend seizoen aan zich te binden. Michel Verschueren nodigde gisteren broer en manager Dante Brogno in zijn bureau uit om Toni een concreet meerjarig voorstel te doen. Het onderhoud verliep positief.

Eerstdaags doet Anderlecht een officieel bod bij Westerlo. De spits ligt in 't Kuipke nog één jaar onder contract. Genk kon hem tijdens de winterstop wegplukken maar weigerde 120 miljoen te betalen. Het had slechts de helft veil voor de tweede in de topschuttersstand. Brugge is ook gecharmeerd door Brogno maar zal wellicht de duimen moeten leggen voor Anderlecht. Ook uit Italië is er belangstelling voor Brogno. Vandaar dat Anderlecht spoed zet achter de onderhandelingen.

Door Brogno aan te trekken gaat Sporting ervan uit dat een van zijn twee topspitsen voor een pak geld naar het buitenland trekt. Zowel Radzinski als Koller worden wekelijks gevolgd door allerlei scouts. Als Koller een sterk EURO 2000 speelt, zullen de topclubs zich sowieso op hem storten. Voorzitter Vanden Stock liet al weten dat Koller niet voor een bedrag onder de 300 miljoen weg mag.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer