Pat Krimson draait terug in België

Print
Zonhovenaar Patrick Claesen, alias Pat Krimson, heeft de dj-vibes weer te pakken.
BR>
“Het is genoeg geweest daar op Ibiza, ik kom terug naar België,” meldt de Limburgse dj. Vandaag schiet hij meteen uit de startblokken als dj tijdens 10 jaar Atmoz in de Versuz in Hasselt.

In 2000 besloot Pat Krimson dat het genoeg was geweest in België. “Ik had tien jaar heel hard gas gegeven voor Leopold3, 2Fabiola, Pat Krimson en Atmoz.Het was gewoon tijd om te stoppen.” Bovendien ging zijn discotheek Atmoz in Hasselt over de kop. Patje lastte een paar jaar rust in op het eiland Ibiza, maar kwam regelmatig naar België om nog voor Club Atmoz te draaien.

“Atmoz werd een concept, geen discotheek. We draaien onder die naam op verschillende locaties en tijdens verschillende evenementen. Zoals vrijdag (vandaag, nvdr.) in de Versuz, tijdens 10 jaar Atmoz.” Het is duidelijk dat de Zonhovenaar er weer zin in heeft. “Het is genoeg geweest in Ibiza, na vijf jaar. Tijdens het winterseizoen zie je daar echt geen kat.

De volgende drie jaar ga ik vooral in België doorbrengen, met een paar nieuwe producties, remixes en een gloednieuw dancelabel onder het management van 2Brains. Hier in Limburg spreken mensen me vaak aan: ‘Allez Patje,maak nog eens een goeie plaat, jong!’ Da’s echt plezant om te horen. Ik heb de smaak weer te pakken, en ik ga ervoor,”aldus een enthousiaste Patrick Claesen.