Verbroedering kiest Kicken

Print
Na een grondige studieronde, waarbij het bestuur van Verbroedering een onderhoud had met elke speler apart, gevolgd door een anonieme stemming, werd maandagnacht beslist om verder te gaan met trainer Stefan Kicken.
BR>
“Ik heb de groep gisteren vóór de stemming nog toegesproken en verteld dat ik niet te spreken was over de lakse manier waarop we de voorbije drie wedstrijden de boot ingingen,”onthult Kicken.

“Ik heb mezelf opgewerkt van vierde provinciale naar vierde nationale en wil die inspanningen niet zomaar verloren zien gaan. Ik heb iedereen gevraagd om eerlijk te zijn in het gesprek met het bestuur en vooral ook bij de stemming. Papanicolaou was, door zaalvoetbalverplichtingen, de enige afwezige.De andere achttien spelers stemden allemaal ‘ja’.”

“En ook het bestuur stond unaniem achter Kicken, zodat een verlengde samenwerking voor de hand lag,” vult bestuurslid Jean Weerts aan. JMi Geenen terug? - Franky Geenen werd verbannen naar de B-kern en daagde niet meer op op training. “Franky heeft nu zijn veronstchuldigingen aangeboden en dus sta ik open voor een gesprek en eventuele terugkeer,” aldus trainer Kicken.