Motorcross: Breuk Bolley - Pamo

Zes weken voor de start van het WK motorcross 250cc lijkt er een breuk te komen tussen wereldkampioen Fréderic Bolley en zijn nieuw team Pamo.

BR>De Fransman maakte reeds twee maanden voor het einde van vorig seizoen een overeenkomst bij Pamo. Op dat moment was Bolley nog niet zeker van de wereldtitel. Nu zijn er problemen gerezen tussen beide partijen.

Op de vraag wat die problemen zijn, repliceert Pamo-teammanager Paul Kasper ontwijkend. "Er zijn geen problemen, Bolley heeft een overeenkomst met Pamo en daarmee uit. Als hij problemen heeft, is dat zijn probleem en moet hij die maar oplossen".

Nochtans reageerde Kasper niet erg positief op de huidige samenwerking. "Er is de laatste maanden heel weinig contact geweeest tussen ons. Ik heb Bolley maar éénmaal gezien na het voorbije seizoen".

Dat Bolley alleen en zonder de rest van het team heeft ingeschreven voor de eerste grote confrontatie over twee weken in Beaucaire, ligt de teammanager niet goed. "Pamo gaat niet naar Beaucaire, Bolley heeft dat volledig op eigen initiatief gedaan" aldus Kasper.

Naar de reden van de ontevredenheid van Bolley heeft men het raden, al zou die wel eens kunnen zijn dat de teammanager pas na drie wedstrijden zal bekendmaken wie de kopman van het team wordt: Bolley of Hughes en dat zint de wereldkampioen niet. Ondertussen zijn ook al andere merken op jacht getrokken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer