Lachebekjes

LOS ANGELES - In Los Angeles vlogen vorige zondag de American Comedy Awards de deur uit. Geen wonder dat de camera overal lachende gezichten registreerde.

BR>Feestvarken van de avond was Steve Martin. De komiek kreeg een prijs voor zijn hele carrière én een smakkerd van collega-actrice Goldie Hawn. Voor Steve reden genoeg om een soort glimlach om de kaken te spannen. De grimas van Goldie besparen we u.

Van Daryl Hannah hadden we al lang niks meer gehoord. Alhoewel ze zelf geen prijs kreeg, mocht de langlokkige blondine ook aanwezig zijn in het Shrine Auditorium van L.A. omdat ze per ongeluk samen met Steve Martin in 'Roxanne' heeft gespeeld. Of misschien kregen ze anders de zaal niet vol.

Lisa 'Phoebe' Kudrow, die u via VT4 een «dagelijkse dosis humor» toedient in 'Friends', sleepte het eremetaal voor 'Grappigste Vrouwelijke Bijrol op TV' in de wacht. Na licht aanporren door de fotografen liet ze zich zelfs verleiden tot een gelaatsuitdrukking die door niet al te strenge jury's als een 'smile' kan worden beoordeeld.

Minder leuke noot in het kamp van Richard Pryor. De komiek lijdt aan een erge vorm van multiple sclerose en zit tegenwoordig aan een rolstoel gekluisterd. Zijn collega's Richard Belzer en Kelsey 'Frasier' Grammer probeerden hem op te beuren. U ziet zelf of hen dat is gelukt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer