Gedrag van supporters zint Turnhout-trainer Raoul Peeters niet

TURNHOUT -

Turnhout nam tegen Deinze duidelijk een sportieve weerwraak op de 6-0 pandoering uit de heenronde. Door zijn hattrick bewees Pascal De Vreese nog maar eens dat hij 'het goudhaantje' van blauw-wit blijft, want Berrevoets en Herman speelden in de aanval niet bepaald een dijk van een wedstrijd.

S.N.

BR>Ondanks de riante zege (3-0) toonde Raoul Peeters zich misnoegd. Niet alleen de huidige financiële perikelen vreten duidelijk aan zijn zenuwen - hij maakte vorig seizoen bij Herentals een haast identiek scenario mee - Peeters was vooral, en terecht, ontevreden over het huilconcert van de supporters naar aanleiding van de vervanging van Gorts door Liekens.

"Ik word het kotsbeu. Hebben die dan geen ogen in hun kop?", fulmineerde de Turnhoutse trainer. "Gorts had zelf om zijn vervanging gevraagd, omdat hij een verrekking in de achterbil voelde. Moet een speler misschien eerst gaan liggen en wijzen naar waar het pijn doet vooraleer hij van het veld gaat?"

Verder zat Peeters in zijn maag met het feit dat sommigen hem een gebrek aan ambitie verwijten. "Ik geen ambitie? Hoe komt het dan dat ik de laatste 6 jaar 3 keer kampioen ben gespeeld? We moeten wel realistisch blijven. Maar als je ziet dat een talentrijke ploeg zoals La Louvière slechts 3 punten meer telt dan wij, dan vind ik dat we het tot hiertoe nog zo slecht niet hebben gedaan. Spijtig van die uitschuiver tegen Kortrijk. Dat kan ons nog zuur opbreken. Anders hadden we een 12 op 12 kunnen neerzetten."

Met deze overwinning is Turnhout opnieuw in de running voor de eindronde. Eén te onthouden pluspunt: Sven Gorts toonde dat hij over de noodzakelijke voetbalkwaliteiten beschikt om naar een vaste plaats in het eerste elftal te mogen solliciteren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer