Overvaller moet twee keer zonder buit vluchten

Print
Een jonge overvaller is twee keer zonder buit gaan lopen tijdens zijn rooftocht in Dilsen-Stokkem.
BR>
Op Allerheiligen rond 20.15 uur stapt hij frituur D’Auw Pomp binnen op de Steenkuilstraat in Stokkem. “De man van zo’n 18 jaar oud droeg een trainingsjasje met kap. Hij was niet verkleed, niet gemaskerd. Ik dacht dat het een klant was, tot hij een klein pistool toonde,” vertelt Anita.

De kerel vroeg geld. “Ik ben beginnen schreeuwen en heb mijn telefoon uit mijn broekzak genomen. Daarop is de jongen gaan lopen. Mijn man is nog gaan zoeken, maar vond hem niet meer. Niet verwonderlijk in de straatjes van Stokkem,” vervolgt Anita.

Vermoedelijk dezelfde jongeman heeft ook geprobeerd om de nachtwinkel A&A op de Kantonsweg in Dilsen te bestelen. “Zeker een kwartier stond de jongen buiten. Toen alle klanten weg waren, kwam hij binnen. Hij keek wat rond. Aan de kassa haalde hij een pistool boven en eiste hij geld. Ik zat op mijn zetel en viel toen ik wilde opstaan,” vertelt Singh Kulvendir.

De dader heeft daarop de benen genomen. “Ik was naar achteren gevlucht. Door het sleutelgat zag ik de jongen zonder geld vertrekken.”