Diepenbekenaar Gert Steegmans verhuist naar Monaco

Print
Gert Steegmans heeft zijn zaakjes keurig voor mekaar. Weekje vakantie in Curaçao, fraaigevormde Zweedse vriendin Teresa aan zijn zijde, contract met Quick.Step-Innergetic op zak én een verhuis naar Monaco in het vooruitzicht.
BR>
In 2006 rukte de Diepenbekenaar op richting subtop. Die status moet straks (minstens) bevestigd worden in het sterrenteam van Boonen en Bettini. "Al hoeven Tom en Paolo niks te vrezen. Ik ken mijn plaats. Zij zijn de absolute kopmannen."

"In december verhuis ik. Eerst nog wat papierwerk in orde brengen, en mijn appartement voorzien van een likje verf. Ik ga er om twee redenen heen: ik heb er een uitgelezen trainingsterrein en om fiscale redenen. Ik wind er geen doekjes om."

"Ik woon ergens in Toms buurt, vlakbij de Boulevard de l'Italie. Voor pottenkijkers heb ik geen schrik, nee. (Lacht) Ik denk niet dat ze bussen met toeristen naar het huis van Gert Steegmans zullen voeren. Die status heb ik nog niet. Ik ben nog steeds verrast als ik in Hasselt op straat herkend word. Dus zo'n vaart zal het wel niet lopen."