007 Everything Or Nothing

Acht maanden na ‘Nightfire’ dropt EA al een nieuwe James Bond-titel in de winkelrekken. Niet dat de twee titels veel met mekaar te maken hebben. EA heeft van ‘Everything Or Nothing’ namelijk een aangepaste gameplay en lay-out gemaakt voor de Game Boy Advance.

Kdejager

BR> In ‘Everything or Nothing’ kan James Bond-upgrades scoren door vijanden te besluipen en te liquideren. Dat Game Boy-spelletjes stilaan volwassen worden bewijst deze titel uitvoerig.

Het spel ziet er erg goed uit en leunt qua sfeer en beelden sterk aan bij een typische James Bond-film. Er zijn twaalf missies in het spel en die schetsen een leuk beeld van de jetset levensstijl waarin de superheld zich bevindt. Bovendien lijken de videospelfiguurtjes sterk op de acteurs uit de films en zijn ook de stemmen ingesproken door Pierce Brosnan, John Cleese en Willem Dafoe. De klap op de vuurpijl is een ritje met de Aston Martin van de gentleman-spion die boordevol geheime wapens zit. Kortom, ‘Everything Or Nothing’ heeft alles, maar is een beetje te kort.

Platform: PC
Genre: RPG/RTS
Producent: JoWood
Richtprijs: 50 euro
Waardering: 9/10