Nieuwe spelletjes van Sega

Terwijl de andere producenten nog even hun winst aan het natellen zijn van de feestdagen, heeft Sega drie nieuwe titels op de markt gebracht voor de

Dreamcast

, de krachtigste spelconsole die op dit moment beschikbaar is.

BR>

Fighting Force 2 Fighting Force 2 is een typisch zoek- en vechtspel. Een prototype van een gekloonde soldaat moet een aantal geheime missies doen. Het doel van het spel is simpel: op onderzoek uitgaan en vijanden elimineren. Er staan verschillende soorten wapens tot je beschikking en meer dan 50 soorten vijanden. Nochtans zijn wij niet onder de indruk. Fighting Force 2 is erg lelijk.

Snow Surfers

Snowboarden is erg cool op de

Dreamcast

. De omgevingen zijn adembenemend en het spel is vooral verdomd snel. Dat is ook het enige surplus dat dit skatespel heeft ten opzichte van de concurrentie want voor het overige zit je met dezelfde opties en mogelijkheden.

Soul Calibur

Het mooie van de

Dreamcast

is dat nog geen enkele thuisconsole zo dicht in de buurt is geweest van de machines die in het lunapark staat.

Soul Calibur

is daar een hele mooi voorbeeld van. Dit is een fenomenaal mooi vechtspel. Met behulp van een lans moet je zoveel mogelijk lelijke vijanden het hoofd bieden en dankzij de 128-bitprocessor van de Dreamcast zijn de bewegingen van jezelf en van die vijanden razendsnel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer