Zeeslag, voetbal of schaak per e-mail

In vroegere tijden - lang voor het internet - werden er wel eens spellen gespeeld per post. Vooral schaak was daarbij een favoriet. Hasbro Interactive brengt het oorspronkelijke idee nu in een internet-kleedje: e-mailgames.

D.Vy

BR>Het idee is simpel: u speelt per e-mail een spelletje schaak, zeeslag of voetbal tegen een vriend of familielid. Om beurten wordt er een e-mail naar de tegenstander verstuurd met daarin uw

laatste zet

. Hasbro maakt het nog makkelijker door die e-mail te koppelen aan een spelbord. Om de laatste virtuele aanval van uw tegenstander te zien, opent u een apart bestand dat bij de e-mail zit en u krijgt meteen het gepaste game op het scherm.

Een internetaansluiting, een Windows e-mail programma - met ondersteuning van attachments - en een cd-rom speler volstaan om te starten met e-mailgames. Zodra uw tegenstander uw eerste speelbeurt beantwoordt, heeft u zelfs de spel cd-rom niet meer nodig. De tegenstander hoeft de spel cd-rom zelfs helemaal niet te bezitten. E-mailgames ligt in de rekken voor 599 frank per game en je kan kiezen uit Schaak, Voetbal en Zeeslag. Leuk voor nostalgici.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer