Courteney blijft bij 'Friends'

LONDEN - Courteney Cox Arquette heeft donderdag gezworen dat ze haar rol in de populaire tv-serie 'Friends' niet zal opgeven. Op de vraag of ze het bijltje erbij gaat neerleggen, zoals sommige geruchten suggereren, antwoordde de actrice: «Neen, ik ga niet weg. Ik zou zoiets nooit alleen beslissen. De acteurs uit 'Friends' zijn erg aan elkaar gehecht. We zullen wel eens samen gaan zitten en over de toekomst praten. Momenteel zijn we allemaal erg gelukkig met de respons van het publiek.»

BR>«We gaan onze situatie evalueren over enkele maanden. Dan zullen we beslissen of we ermee doorgaan of niet. Dat heeft niks met geld te maken, maar met de kwaliteit van de serie,» vulde Courteney aan.

«Ik zou nog tien jaar willen werken en daarna met pensioen gaan,» aldus de actrice. Behalve voor het personage Monica Geller in 'Friends', is Courteney Cox ook bekend voor haar rollen in de 'Scream'-horrorfilms. Ze leerde haar man, collega-acteur David Arquette, overigens kennen tijdens de opnames van de eerste 'Scream'. Toevallig is donderdag 'Scream 3' in première gegaan in Los Angeles.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer