Lisa Marie Presley gaat opnieuw trouwen

Vier jaar nadat haar surprise-huwelijk met popster Michael Jackson over de kop ging, gaat Lisa Marie Presley (31) nog eens in het huwelijksbootje stappen. Dit keer met een minder bekende muzikant. Het enige kind van Elvis Presley wil zich in de echt laten verbinden met ene John Oszajca (25). Dat heeft Paul Bloch, woordvoerder van Lisa Marie, dinsdag bekendgemaakt.

K.M./Rtr

BR>Lisa Marie Presley en de in Hawaii geboren Oszajca vormen een paar sinds ze elkaar leerden kennen via gemeenschappelijke vrienden in mei 1999. Ze hebben zich verloofd op 23 december. Oszajca heeft eerst de hand van Lisa Marie gevraagd aan haar moeder, actrice Priscilla Presley.

«Priscilla heeft toegestemd,» deelde woordvoerder Bloch mee. «Diezelfde dag is John naar Lisa Marie gestapt en hij heeft haar een aanzoek gedaan. Hij heeft haar toen een verlovingsring geschonken.» Priscilla maakte de verloving van haar dochter bekend tijdens een kerstfeestje met vrienden. Een huwelijksdatum staat nog niet vast.

Lisa Marie Presley was eerst getrouwd met de muzikant Danny Keough, met wie ze een aan-af-relatie heeft. Uit dat huwelijk heeft ze twee kinderen. Na de scheiding van Keough stapte la Presley in de huwelijksboot met Michael Jackson, op 26 mei 1994, tijdens een geheime ceremonie op de Dominicaanse Republiek. Hun trouwpartij raakte pas een maand later bekend en werd oorspronkelijk beschouwd als een grap.

Nadat duidelijk werd dat Jackson en Presley wel degelijk getrouwd waren, werd hun huwelijk bestempeld als een gewiekste publiciteitsstunt om de aandacht af te leiden van een pedofiliezaak waarin de naam van Jackson werd genoemd. Michael en Lisa Marie ontkenden dat in een televisie-interview. Twintig maanden later vroeg Prelsey toch de scheiding aan wegens onverzoenbare meningsverschillen.

Nu waagt de dochter van The King dus voor de derde keer de stap naar het stadhuis. John Oszajca is nog niet zo bekend als muzikant. Zijn debuutalbum 'From There To Here' zou in april moeten uitkomen. Zijn single 'Back in 1999' kwam wel al voor op de soundtrack van de geflopte film 'Mystery Men' en een andere single, 'Bi-Sexual Chick' (Biseksueel grietje) werd gebruikt in de film 'Clubland'.

Lisa Marie Presley wil het ook maken in de muziekbusiness. Ze kreeg in 1998 een platencontract bij Java Records. Naar verluidt zit ze momenteel in de studio om haar eerste album op te nemen. Over titel of release-datum is niks bekend.

Aangeboden door onze partners