CS2 tegen de lente naar beurs Easdaq

BRUSSEL - Het piepjonge Belgische technologiebedrijf Custom Silicon Configuration Services (CS2) uit Zaventem, gespecialiseerd in het verpakken van computerchips voor de elektronische industrie, trekt tegen de lente naar de beurs voor groeibedrijven Easdaq.

Belga

BR>CS2, dat meer dan 140 mensen, verspreid over 20 landen, in dienst heeft, heeft zowel bij de Commissie voor Bank en Financiewezen (CBF) als bij de Easdaq-autoriteiten daarvoor een dossier ingediend. Paribas, Fortis, BBL-ING Barings en Artesia gaan de introductie begeleiden. Meer details werden er evenwel niet vrijgegeven. CS2 is een initiatief dat in 1998 mede opgericht werd door het kapitaalfonds IT-Partners en nadien ondermeer werd ondersteund door de Gewestelijke Investeringsmaatschappij Vlaanderen (GIMV) en IMEC, de spin-off van de K.U.Leuven.

Het bedrijf wil een volwaardige dienstenleverancier worden voor de fabrikanten van halfgeleiders. Het gaat om diensten zoals verpakken, assembleren, het uitvoeren van betrouwbaarheidstesten en onderzoek.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer