Fouquets dubbeltornooi start met primeur

Het eerste Fouquets dubbeltornooi van het millennium staat voor de deur. Van zaterdag 29 januari tot zondag 6 februari wordt het opnieuw feesten geblazen op TC Snauwaert in Kalmthout, want wedstrijdleider en organisator Luc Mertens weet met zijn mega-evenement, waar plezier en sport harmonieus in elkaar vloeien, jaarlijks het Antwerpse publiek te bekoren. "Als grote primeur passen we het

no-ad systeem

toe", vertelt Mertens. "Dit houdt in dat er geen voordeel is na 40-40. Op de verplichte jeugdtornooien, de Masters en de internationale juniorsevenementen wordt dit systeem al toegepast."

M.D.

BR>"In tennismiddens wordt hierover veel gesproken. Je hebt altijd pro en contra's. Wie verliest is meestal tegen dit nieuwe reglement en wie wint is gewoonlijk enthousiast. Maar ik ben ervan overtuigd dat het in een wedstrijd heel wat meer breakpunten teweeg zal brengen." In de dubbel mannen superreeks hebben al enkele grote kleppers toegezegd. Tom Van Beek speelt aan de zijde van Koen Goossens, Dieter Leurs heeft zich gekoppeld aan Dave Sels en Michel Devillé is nog ijverig op zoek naar een ideale partner. De overige reeksen zijn: DH 75pt, 45pt en 20pt, DH 70jaar 40 en 15pt, DH 100jaar 15pt; DD 40 en 20pt, DG 50 en 20pt.

Inschrijven kan nog tot 27 januari, op het nummer 03/666.92.78 of faxen naar 03-666.50.45. Naar jaarlijkse traditie krijgt elke deelnemer een prijs ter waarde van zijn inschrijvingsgeld en wordt hij na de finales uitgenodigd op de grootse receptie in de Fouquets, op de De Keyserlei in Antwerpen.