Cameron Diaz huilt uit bij ouders

Print
Cameron Diaz is vertrokken uit het huis dat ze met ex-geliefde Justin Timberlake bewoonde en resideert tijdelijk bij haar ouders, zo melden diverse Britse kranten.
Op 11 januari werd bekend dat de 34-jarige actrice, op het moment te zien in The Holiday, en de zanger (25) na bijna vier jaar hun relatie voor gezien hielden.

En volgens de Britse krant The Sun is Cameron zo verdrietig dat ze nog niet alleen wil wonen. "Ze is op huizenjacht, maar weet nog niet precies wat ze wil", vertelt een insider de krant.
"Ze heeft daarom al haar spullen naar haar ouderlijk huis laten brengen. Camerons ouders wonen in de buurt van Los Angeles, dus dat komt goed uit. Ze blijft bij hen tot ze heeft bedacht wat haar volgende stap is."

Afgelopen maandag hadden producers van het Golden Globe Awards-gala nog een hele kluif aan het gebrouilleerde setje. De planners van het spektakel hadden de sterren - die beiden een award uitreikten - in eerste instantie naast elkaar aan tafel gezet, maar gooiden de tafelindeling op het nippertje om toen ze bedachten dat deze de feestsfeer mogelijk niet ten goede zou komen. 171319 jan 07