Dramatische ervaring vriend hielp Kylie Minogue

Print
Nadat Kylie Minogue (38) in 2005 te horen kreeg dat ze borstkanker had, kon ze rekenen op de hechte steun van haar vriend Olivier Martinez (41).
De Franse acteur zette zijn carrière op een laag pitje om de Australische popzangeres zo goed mogelijk bij te kunnen staan in haar herstel.
Olivier, bekend van films als S.W.A.T. en Taking Lives, kon Kylie's ultieme rots in de branding zijn door een dramatische ervaring uit zijn éigen leven, zo heeft hij nu in een interview laten weten.

Tien jaar geleden kreeg de Fransman een zwaar motorongeluk, waarna hij volgens artsen nooit meer de oude zou zijn. "Ik brak mijn rug en zweefde een tijdje op het randje van de dood. Als ik nu mijn in puin gereden motor zie, snap ik niet dat ik het overleefd heb", aldus Olivier.

"Artsen vertelden me daarna dat ik nooit meer zou kunnen lopen en de rest van mijn leven in een rolstoel zou zitten. Maar ik had geluk."

Het ongeluk gaf hem een nieuw levensinzicht, dat hij maar al te graag met Kylie deelde nadat ze ziek werd. Olivier: "Mijn ongeluk heeft me de waarde van het leven doen inzien. Geld, roem, alles is relatief. Mijn filosofie is nu: 'leef vandaag omdat je morgen dood kunt zijn.' Niemand is hier voor altijd."