Wilfried Nelissen wordt koerier

Print
Na Tony Houbrechts, Jos Haex en Eric Vanderaerden is Wilfried Nelissen de volgende Limburgse exprof die het voor bekeken houdt bij het Tongers semi-professionele team.
BR>
Hij wordt vervangen door Kurt Van de Wouwer, het afgelopen seizoen nog prof bij Unibet en meteen ook de eerste niet-Limburgse ploegleider. Van het lijstje lotgenoten Van het lijstje lotgenoten is Wilfried Nelissen degene die het het langst heeft volgehouden: hij bleef er zes jaar.

Nelissen: “Veel wil ik over mijn ontslag niet zeggen. Ik blik met een goed gevoel terug op die zes jaar. Ik heb het meegemaakt en het is genoeg geweest.Al neem ik toch afscheid met een beetje met pijn in het hart. Neen, het is niet een beslissing van mij alleen, maar van beide partijen."

"Blijkbaar waren ze bij de ploeg wat op mij uitgekeken en hadden we op het afgelopen seizoen uiteenlopende ideeën. Je zal me niet vlug meer in het wielerwereldje terugzien. het wielerwereldje terugzien. Het is een te onzeker bestaan en het werd tijd dat ik iets vast ging zoeken. Dat heb ik gevonden: ik begin als zelfstandige een koerierdienst.”