Lee Towers neemt eind 2000 afscheid van grote publiek

ROTTERDAM - Lee Towers gaat het rustiger aandoen. De 53-jarige Nederlandse zanger zet eind dit jaar een punt achter zijn grote optredens in Ahoy in Rotterdam. Hij doet dat met vijf gala-avonden van 20 tot en met 24 oktober. Het laatste optreden van die reeks wordt tevens het vijftigste gala dat Towers sinds 1984 in Ahoy heeft gedaan.

A.R.

BR>Lee Towers, geboren als Leen Huizer, maakte zijn afscheid van het grote podium dinsdag bekend in Ahoy in het bijzijn van zijn collega's René Froger, Frans Bauer en Anita Meijer. Deze drie artiesten zullen samen met o.a. Karin Bloemen en Cor Bakker als speciale gasten schitteren in de vijf afleveringen van het zogenoemde Jubileum Gala of the Year 2000.

«Ik kan nauwelijks meer iets toevoegen aan mijn carrière. Ik ben niet slecht ter been of zo maar ik ga het rustiger aandoen. Dit wordt de laatste serie,» zo sprak de voormalige hijskraanmonteur uit Krimpen aan den IJssel. «Zingen is voor ons artiesten hetzelfde als ademen, eten en drinken. Maar ik ga nu voor mijn gezin zorgen.»