Vrouw bevalt op parking

Een Mechels paar werd in de nacht van vrijdag op zaterdag sneller dan het zelf verwachtte voor de tweede keer ouder. Want zoontje Maxim kwam ter wereld op de parkeerplaats van het ziekenhuis.

ssimons

BR>

De ene bevalling is de andere niet, weten nu ook Melissa Arandia en haar vriend Gregory Vouche. Toen hun toekomstig zoontje Maxim vrijdagavond liet merken dat hij eindelijk de wereld wilde zien, hadden ze aanvankelijk geen haast om in het ziekenhuis te geraken.

"De bevalling van mijn eerste kindje duurde tien uur. Daarom dachten we deze keer rustig naar de kraamkliniek te kunnen vertrekken”, vertelt Melissa.

“Maar even later, terwijl ik nog in de woonkamer zat, begonnen de persweeën al. Omdat we op slechts vijf minuutjes van het ziekenhuis wonen, zorgde dat nog niet voor paniek. Maar toen we de parking van het ziekenhuis bereikten, was Maxims hoofdje er al.”

Omdat de campus van het Sint-Maartenziekenhuis geen spoedafdeling meer heeft, besloot Gregory de parkeerplaats op te rijden en meteen hulp te gaan zoeken in het ziekenhuis.

"Amper enkele minuten later stond Gregory weer bij de wagen en toen was Maxim er al. Ik had me in de auto een zo goed mogelijke positie gezocht, en verder kon ik alleen maar de natuur haar gang laten gaan”, zegt Melissa nog.

De mama en haar boreling verkeren allebei in blakende gezondheid.

Aangeboden door onze partners