Drutti: operatie -

MAASLAND

J.M.

BR>

Benny Drutti ondergaat vandaag (donderdag) in Antwerpen een operatie aan de knie. De Maasland-verdediger sukkelt al lange tijd met een chronische ontsteking in de rechterknie. Na heelwat vruchteloze behandelingen werd nu beslist operatief in te grijpen. Gevreesd wordt dat Drutti voor maanden out zal zijn.

Wagemakers darmvirus -

Liefst zes kilo is Marc Wagemakers, sinds hij een darmvirus opliep, vermagerd. De Maasland-speler werd zelfs vier dagen in het ziekenhuis opgenomen. Wagemakers zal eerst terug op krachten moeten komen eer hij de trainingen kan hervatten.

Dreesen knieblessure -

Kurt Dreesen liep in de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe jaar, tegen Anderlecht, een knieblessure op. Dreesen hield aan een pijnlijke trap een zwelling aan de knie over. gehoopt wordt dat Dreesen voor het weekend terug speelklaar geraakt.

Tulleneers en Reumers trainen niet -

Zowel Koen Tulleneers als Frank Reumers hebben deze week nog niet meegetraind. Eerstgenoemde zit met een vervelende blaar op de achillespees. Reumers heeft griep en ligt met koorts in bed.

Johan Marra, die revalideert van een enkeloperatie, ondervindt last van een een lichte overbelasting van de onderkant van de voet. Creemers, Van Helden en Geebelen zijn genezen en trainen weer voluit mee.