Te weinig scherpte -

LOKEREN

D.D.T.

BR>Georges Leekens was uiteraard tevreden met de winst van de drie punten, maar minder over de prestatie van zijn elftal. Hij vond het geen goede match. «wij hadden duidelijk te weinig scherpte vooraan. En dat Lommel na onze openingstreffer nog langszij kwam was verdiend. Op basis van inzet en karakter hebben wij het dan toch nog gehaald. Meteen bevestigen wij toch onze positieve resultaten van einde 1999.

Harm Van Veldhoven vond het jammer dat zijn ploeg toch nog een punt aan zijn neus zag voorbijgaan. «Bijna een uur hielden wij goed stand en na die openingstreffer waren wij nog in staat van terug te slaan. Een stilstaande faze besliste uiteindelijk over winst en verlies.»

Moeizaam maar toch verdiend -

«Ik had niets anders verwacht dan dat het een moeilijke wedstrijd ging worden», vertelde Chris Janssens na de winst tegen Lommel. De Kempenaar bezorgde met zijn zevende treffer van het seizoen Lokeren de zege. Met die zeven rozen is hij ook de topscorer bij de Waaslanders. «Wij waren het verschuldigd aan onze supporters om na de goede uitslagen net voor de winterstop te winnen tegen Lommel. Maar de Limburgers beten fel van zich af. Na de gelijkmaker dacht ik dat wij met een gelijkspel vrede gingen moeten nemen. In de tweede ronde kunnen wij nog voor een opmerkelijke terugkeer zorgen. Thuis moeten wij alles proberen te winnen en daarnaast alles op de beker zetten. Lokeren kan nog van zich laten horen.»