Clijsters haalt uit naar Rodriguez

Print
Tennisster Kim Clijsters feliciteert in haar internetdagboek Justine Henin-Hardenne met haar seizoen, maar haalt tegelijk uit naar Carlos Rodriguez, de coach van haar Waalse collega.
"Ik wil graag Justine Henin-Hardenne feliciteren voor haar prachtseizoen. Al is het wel spijtig dat haar coach leugens vertelt over mij en mijn familie in de pers", klinkt het.

Rodriguez hekelde afgelopen in een weekend in een interview met het Duitse persagentschap DPA de houding van Kim Clijsters en haar familie.
"Toen Justine voor het eerst van Kim begon te winnen en haar eerste Grand Slam-toernooi won, kwam vader Clijsters plots met dopingbeschuldigingen af. Kim beschuldigde Justine in die periode bovendien van een gebrek aan fairplay", vertelde Rodriguez.

De Argentijnse coach beweert dat de familie Clijsters zich nooit heeft verontschuldigd en dat pikt hij niet. "Als ze zich verontschuldigd hadden, dan waren we niet rancuneus geweest. Maar nu komen ze gewoon met ons praten alsof er nooit iets gebeurd is. Geef toe: dat is toch wel een beetje hypocriet."

Clijsters dient de Argentijn op haar site van antwoord. "Ik vind het spijtig dat Rodriguez leugens vertelt over mij en mijn familie in de pers. Ik heb met Justine een goede relatie opgebouwd tijdens de Fed Cup. We hebben samen echt veel plezier gemaakt. Misschien wil Carlos Rodriguez niet dat we goed met elkaar opschieten? Maar eigenlijk wil ik er niet verder op ingaan en geen polemiek creëren. Ik wil Justine feliciteren na haar prachtseizoen. Ze stond er in de Grand Slams, won de Masters en sloot het jaar af als nummer 1. Ik ben er zeker van dat ze lang op die plaats zal blijven staan. Ik heb veel bewondering voor haar prestaties en gedrevenheid."