Steffi en Agassi stieken gehuwd?

In buitenlandse boulevardbladen doet het gerucht de ronde dat Steffi Graf (30) en Andre Agassi (29) in het geheim zijn getrouwd. Vorige week werd het koppel vrolijk dollend op een Hawaiaans strand gefotografeerd. Dat zou dan hun huwelijksreis zijn geweest.

A.G.

BR>Een woordvoerster van Agassi kon ons gisteren niet veel wijzer maken. «Als ze getrouwd zijn, dan weet ik er in elk geval niets van,» zo luidde het.

Kort nadat Steffi Graf een einde had gemaakt aan haar sportcarrière begon de zevenvoudig Wimbledon-kampioene aan een verhouding met toptennisspeler Andre Agassi. Sedert november wonen ze samen in een luxueuze villa in Los Angeles. Het optrekje wordt op meer dan 200 miljoen frank geschat.

Andre Agassi, die sinds juni vorig jaar van actrice Brooke Shields is gescheiden, heeft herhaaldelijk laten verstaan dat hij met Steffi wou trouwen. Allebei hebben ze in interviews de wens uitgedrukt samen kinderen op de wereld te zetten. Kort voor nieuwjaar werd zelfs gefluisterd dat Steffi al zwanger was. Zij was toen opgemerkt in een Parijse winkel voor kinderkleding.