Plopsa Indoor Hasselt gaat 200 studenten aanwerven

Print
Plopsa Indoor Hasselt verwacht deze winter heel wat volk. Om de bezoekers op een vlotte manier te ontvangen, is Plopsa Indoor Hasselt samen met Creyf’s Interim op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Ze organiseren daarvoor twee informatiedagen.
Deze winter is er heel wat te beleven in Plopsa Indoor Hasselt: Sinterklaas komt op bezoek op 25 en 26 november en op 2 en 3 december. Vanaf 23 december baadt het indoor-themapark in een winterse kerstsfeer mét sneeuwtapijt.Tot 15 maart 2007 pakt het indoorpark bovendien uit met een extra attractie: het K3-Museum.

Afgelopen jaar telde Plopsa Indoor al 256.000 bezoekers. Dat betekent een voorsprong van 43.350 bezoekers op het oorspronkelijke budget. Om die gezellige drukte in goede banen te leiden, is Plopsa Indoor Hasselt nu op zoek naar tientallen medewerkers die interesse hebben in horeca, het bedienen van attracties, showbegeleiding of het assisteren in de verkoop. In totaal zoekt Plopsa Indoor Hasselt, dat het hele jaar door een beroep doet op jobstudenten, bijverdieners en parttimers, meer dan 200 studenten. In samenwerking met Creyf’s Interim organiseert Plopsa Indoor twee infodagen in het overdekte themapark. De eerste sessie vindt plaats op 22 november om 18 uur, en een tweede sessie is gepland op 24 november om 18 uur. Geïnteresseerden kunnen zich persoonlijk aanmelden in het kantoor van Creyf’s Interim in Hasselt of telefonisch op 011/22.47.71 of 0479/98.48.11.