Voorprogramma -

KERMT

BR>Het toptreffen tussen Kermt en Heusden wordt op Ten Hove groots aangepakt. Het voorprogramma biedt niet alleen matchen van de duiveltjes (18u.), maar ook een optreden van de dansgroep Ritmo en allerhande animatie. De aftrap van de hoofdmatch wordt gegeven door Dominique I en Wesley I, prins en jeugdprins karnaval.

Blessures -

Topschutter Orlando Da Lanca heeft last van een rugblessure en start allicht zaterdag niet. Net als Kim Hagelsteens die een trap op de enkel kreeg, met als gevolg een inwendige bloeding.

HEPPEN

Van den Bergh onzeker -

Mario Van den Bergh is opnieuw gekwetst aan de enkel. De Heppense middenvelder was nog maar net hersteld van een aanslepende kwetsuur. Twee weken rust hebben geen soelaas gebracht. Voor zondag is hij erg onzeker.

MEERHOUT

Nieuwe keeperstrainer -

Verbroedering Meerhout heeft tijdens de winterstop een nieuwe keeperstrainer aangeworven. De 32-jarige Paul Peeters, dit seizoen nog bij Schoten aangesloten, tekende er een contract. Hij wordt ook spelend lid omdat de club een tekort heeft aan doelmannen.

JUBO

Naar Jeuk -

De Gingelomse vrouwenploeg Jubo is haar terrein op de Jeukse Stationswijk kwijt. Van nu af worden de thuiswedstrijden gespeeld op het terrein van Daring Jeuk. Zondag 9 januari om 15 uur spelen zij er hun eerste wedstrijd tegen de Lady's uit Diest. Vallen de thuiswedstrijden gelijk met die van Daring dan trekken de meisjes pas om 17 uur de shoes aan.