Nog geen opvolger voor Vanderaerden

HASSELT -

Fr.V.

BR>De zoektocht naar een nieuwe ploegleider voor het team Farm Frites-Eycken blijkt een moeilijke bevalling. Dinsdag zou die na een bestuursvergadering bekend worden gemaakt. Niets van. Woensdag zou Johan Capiot de laatste kantjes afwerken. Niets van. Donderdag probeert Capiot ons te doen geloven dat er wel iemand is maar hij mag, wil of kan niet zeggen wie. «Laat me zeggen dat er

meerdere

ploegleiders zullen zijn,» spreekt hij in raadsels. Andere bronnen laten uitschijnen dat er nog helemaal niemand is en dat Farm Frites zelf zich met de zaak gaat bemoeien.

Geruchten deden de ronde dat Ludo De Keulenaer een ernstig kandidaat zou zijn. «Er heeft me nog niemand gecontacteerd,» verzekert Ludo ons. «Edwig Van Hooydonck hebben ze gevraagd maar die kan zich voor zo'n job niet vrijmaken. Ik wel en dat heb ik tegen Edwig gezegd. Die zou dat aan Johan Capiot overmaken. Maar tot vandaag heeft nog niemand me gebeld. Nochtans ben ik er wel in geïnteresseerd. Ik kan mijn job als buschauffeur een paar jaar aan de kant schuiven. Maar als ze me niet vragen, veronderstel ik dat ze niet in mij geïnteresseerd zijn. En er zelf achter lopen doe ik niet.»

Wordt vervolgd.