Winnaar Big Brother begint met Big Bart

ROELOFARENDSVEEN - Big Brother is koud voorbij, of er is al een nieuwe BB opgestaan: Big Bart. De firma Big Bart is opgericht door de ouders van Big Brother-winnaar Bart uit Roelofarendsveen en wordt mede beheerd door Barts manager Gabriël. Bart wil met het nieuwe bedrijf buitensportactiviteiten gaan organiseren in de Belgische Ardennen en allerlei skigebieden. Op de naam 'Big Bart' is al patent aangevraagd.

GPD

BR>Manager Gabriël (die alleen met zijn voornaam in de krant wil omdat dit «in de stijl van Big Bart» zou zijn) is overtuigd van een grote toekomst van Big Bart. De winnaar van Big Brother, die volgens z'n manager een enthousiast sportbeoefenaar is, moet met zijn bedrijf nog wel kennis en ervaring opdoen in dit sportieve vakgebied, met name op het organisatorische vlak. «Hij sport al graag, maar straks kan hij het ook nog organiseren», aldus Gabriël.

De manager ziet nog meer mogelijkheden voor Big Bart, maar moet daarover nog met de Big Brother-winnaar spreken. Het is in elk geval zeker dat Bart, zodra hij aan alle verplichtingen van Veronica heeft voldaan, zich door Gabriël laat begeleiden. Gabriël is een vroegere leraar van hem, van wie hij managementlessen kreeg tijdens zijn opleiding bij de landmacht.

Het eerste product van Big Bart is een website, die al sinds een paar dagen te bekijken is via het internetadres

www.big-bart.nl

.