Eerste klasse clubnieuws

ANDERLECHT:

Paarswit oefent vandaag op Maasland. Zetterberg en Goor zijn hersteld van hun griepje en maakten gisteren probleemloos beide trainingen vol. Ook doelman De Wilde, wiens gebroken neus geheeld is, ging voluit. Ekakia (enkel) trainde individueel. Iachtchouk (buikspieren), Oyen, (adductoren), Kounenakis (knie), Verstraeten (achillespees), Stoica en Anastasiou (beiden aangepast programma) beperkten zich tot de looptraining 's ochtends en bleven na het middagmaal binnen voor verzorging. Iedereen present dus - ook belofte Eddy Sonko, die na het vertrek van Brocken naar Standard defintief naar de A-kern werd overgeheveld - behalve Frank Vercauteren. De hulptrainer van Sporting werd op zijn beurt geveld door het griepvirus.

BR>Vanavond om 19 uur oefent Anderlecht op het veld van tweedeklasser Maasland. Tenzij de weergoden er anders over beslissen.

CHARLEROI:

Het contract tussen het Engelse publiciteitsagentschap Pall Mall en Sporting Charleroi is in kannen en kruiken. De Zebra's ontvangen voor dit sponsoringscontract, dat loopt tot het einde van dit seizoen, de ronde som van 12 miljoen BEF. Vanaf de partij van woensdag op Harelbeke vervangen de Engelsen Watco op de shirts. Ook wordt Pall Mall de exclusieve partner van de Carolo's op de Engelse markt tot 2002.