Welke naam voor SN Brussels Airlines en Virgin Express?

Print
SN Brussels Airlines en Virgin Express gaan volgende week op in 'Brussels Airlines'. De naam werd eerder deze week door de SN Holding gedeponeerd bij het merkenbureau van de Benelux. Dinsdag worden naam en logo officieel voorgesteld.
Om toch een verschil aan te geven tussen Virgin Express en SN Brussels Airlines zal bij de nieuwe luchtvaartmaatschappij gesproken worden over B-light en B-flex tickets. B-light is de reïncarnatie van het imago van Virgin Express en krijgt de rode Virgin-kleur. Het lichtblauwe van SN Brussels Airlines is voor het B-flex-aanbod dat nauw aanleunt bij de producten en de service van SN Brussels Airlines.

Even was ook Sabena in de running, maar uiteindelijk haalde die naam het niet. Een ander alternatief was 'SNV Airlines'.

We lieten de surfers ook zelf namen kiezen. Een bloemlezing. Virgin Sabena van Annemarie De Staelen, Sabena Light van Peter Peeters, Brussels Express van Erik Max, Belgian Virgin van Gus Christoffels, Save the World van Christophe Bernard, SN Express van Patrick Van Reusel, BAL Belgium Airlines van Roland Ceulenaere, Bel Air van Guy Moens en Belairlines van Stefan Matthyssens.

Resultaten poll
SN Brussels Airlines en Virgin Express worden Brussels Airlines. Welke naam zou u de maatschappij gegeven hebben?
Brussels Airlines is okay. Internationaal en zonder fratsen.
240
(33,90%)
Geef mij maar het speelse Virgin Express. Leve Branson!
61
(8,62%)
Ik hou van nostalgie: Sabena, dus.
361
(50,99%)
Iets anders. E-mail ons uw voorstel en misschien nemen we uw naam wel op in de krant.
46
(6,50%)