Sporting Lokeren praat zondag met Slavoljub Muslin

Print
Dit weekend komt de Servische trainer Slavoljub Muslin naar Lokeren. Zondag heeft hij een gesprek met voorzitter Roger Lambrecht en sportief directeur Willy Verhoost.
"Wellicht zaterdagavond komt hij aan vanuit zijn thuisbasis in Frankrijk. Het gesprek zelf is voor zondag gepland. Ik hoop dat we tot een akkoord kunnen komen. Ikzelf zie het alvast allemaal heel positief in. Misschien kunnen wij zondag voor de match met Club Brugge dan al onze nieuwe trainer voorstellen," gaf sportief directeur Willy Verhoost mee.

Zondag werd Ariël Jacobs bij Lokeren de laan uitgestuurd. Jacobs betaalde de prijs voor de mindere prestaties van Lokeren dit seizoen. In de competitie staat Lokeren na tien speeldagen pas 15e met 10 punten. Afgelopen zaterdag verloor de ploeg met 4-1 in Westerlo. Ook in de beker is Lokeren uitgeschakeld na een 4-1 nederlaag tegen tweedeklasser Antwerp.

Slovoljub Muslin ging in het seizoen 2005-2006 aan de slag bij Sporting Lokeren, maar stapte tijdens de winterstop over naar Lokomotiv Moskou. Eerder was de 53-jarige Serviër aan de slag bij Brest, Pau, Bordeaux, Lens, Le Mans, Casablanca, Rode Ster Belgrado, Levski Sofia, opnieuw Rode Ster Belgrado en Donetsk.