Vertelvoorstelling in buurthuis Kozen

De vertelvoorstelling ‘Voorts gaat alles goed’ van Ine Cafmeyer en Deirdre Timp vindt plaats op zaterdag 21 oktober om 20 uur in het buurthuis Ter Cose in Kozen.

ksleurs

BR>

Ine Cafmeyer ontdekte een authentieke briefwisseling van haar grootvader Willy De Backer uit de jaren voor en tijdens Wereldoorlog II. De voorstelling gaat over Willy die twintiger is in de jaren dertig en zonder werk zit. Het verhaal loopt verder tijdens de tweede wereldoorlog.

De voorstelling werkt met authentieke brieven en radiofragmenten en toont mensen met hun kleine en grote verhalen in een woelige periode. Ze schept een eerlijk tijds- en familiebeeld uit de jaren ‘40.

Alles wordt gebracht in een vlotte vertelstijl waarbij komische en tragische momenten elkaar in een gezwind tempo opvolgen. Kleine verhalen vloeien moeiteloos over in pakkende menselijke drama’s.

Voorverkoop van deze vertelvoorstelling aan de infobalie van het gemeentehuis,Kerkstraat Nieuwerkerken. Kaarten kosten in voorverkoop 5 euro, -26 en +55: 4 euro, kassa: 6 euro. Cultuurdienst: 011 48 03 66, cultuur@nieuwerkerken.be