Media Markt zet zichzelf in de spots op tt-center

De volgende drie weekends en wellicht ook tijdens de koopjesperiode voor de eindejaarstijd kunnen late bezoekers van de Hasseltse binnenstad een ongewoon lichtspektakel bewonderen op de tt-torens.

ksleurs

BR>

Daar projecteert Media Markt, dat zo z’n derde verjaardag viert,‘s avonds tussen 19 en 23 uur beelden van eigen producten die door hun lage prijs extra in de schijnwerpers kunnen.

“We willen daarmee aan de passanten in de stad duidelijk laten zien waar ze ons kunnen vinden en wat we allemaal te bieden hebben,” legt Peter Fransen van Media Markt uit.

“We hebben hiervoor ook een akkoord gesloten met het stadsbestuur om afwisselend met onze reclameboodschappen projecties van activiteiten van de stad op onze muren aan te kondigen.

Tijdens het eerste weekend zullen we daarbij aandacht schenken aan de Jeneverfeesten, maar we kunnen heel eenvoudig andere beelden weergeven.” Kleinere beelden kan je zien op de muur nabij de ingang van Media Markt zelf, aan de ‘stadszijde’ van de toren zie je ook een projectie op de toren zelf.