Ketnet-extra in kerstvakantie

Zoals de traditie dat wil, zal Ketnet tijdens de kerstvakantie elke voormiddag uitzenden. Tussen 9 en 11 uur kunnen de jongelui kijken naar 'Wizzy & Woppy' (9 uur), 'De Snorkels' (9.05 uur), 'Felix de Kat' (9.30 uur), 'The Advertures of Bush Patrol' (9.55 uur) en 'My Life as a Dog' (10.20 uur). Op zondagmorgen blijft de gewone programmatie behouden.

J.V.

BR>Op vrijdag 31 december (17.10 uur) en zondag 2 januari (18.15 uur) krijgt 'De Boomhut' een extra-editie: 'De Boomhut 2000'. 'Mijn gedacht' heeft het naar nieuwjaar toe over de millenniumbom, blikt terug op de voorbije eeuw en kijkt vooruit naar de toekomst. Op vrijdag 31 december trekt 'Mijn gedacht' naar het SMAK-café in Gent voor een spetterend kinderfeest. De 14-jarige DJ Chuck zorgt voor de muziek en de ambiance.

Uiteraard gaan kerst en oud en nieuw ook niet voorbij aan 'Ket & co.' De tweede week van de kerstvakantie staat helemaal in het teken van 'KetnetCool***' en het verjaardagsfeest van Ketnet in het Antwerps Sportpaleis. 'Ket & co.' brengt dagelijks verslag uit.

Nog nieuw op Ketnet is de maffe 'Grote Boze Wolf Show', vanaf 2 januari elke zondag om 10.30 uur. Dat Gene van X-Session de nieuwe presentator wordt van 'Ultratop' wisten de liefhebbers al. Hij begint eraan op vrijdag 7 januari.