De Bleeckere fluit Chelsea - Barcelona

Print
Franck De Bleeckere is door de Europese Voetbalunie (UEFA) aangeduid als scheidsrechter voor de topwedstrijd op de derde speeldag in de Champions League voetbal, woensdag tussen Chelsea en Barcelona.
Paul Allaerts is de tweede Belgische scheidsrechter die woensdag in actie komt in de Champions League: hij leidt de partij tussen Werder Bremen en Levski Sofia.

Op 26 september floot De Bleeckere ook al de CL-wedstrijd tussen Benfica en Manchester United. Allaerts was scheidsrechter op 13 september in het duel tussen Dynamo Kiev en Steaua Boekarest.

De Bleeckere wordt woensdag bijgestaan door assistent-scheidsrechters Peter Hermans en Walter Vromans en door vierde official Peter Jordens. De assistent-scheidsrechters van Paul Allaerts zijn Rombout Hennissen en Danny Vanderhoven en de vierde official is Jean-Baptist Bultynck.

De wedstrijd van dinsdag tussen Anderlecht en AC Milan wordt geleid door de Spanjaard Luis Medina Cantalejo. Op 30 september 2003 floot deze scheidsrechter ook al het duel tussen Anderlecht en Bayern München.