Limburgse Vrouwenraad boos op “toch wel sexy Ivo Belet”

Print
Hasselts CD&V-lijsttrekker Ivo Belet heeft het aan de stok met de Limburgse Vrouwenraad. Die slikt het beeld niet dat Belet in zijn propagandafilmpje op het internet van de militante CD&V-vrouwen ophangt.
BR>
In het bewuste filmpje (kijk op www.hbvl.be en www.tvrespect.be) gaat Ivo Belet op huisbezoek. De militante waar Belet aanbelt, blijkt een wel erg hevige fan te zijn, die niet zozeer geïnteresseerd is in Belets politieke boodschap dan wel in zijn persoon. Bij een rondleiding in haar huis toont de vrouw haar keukenservies, beddengoed, zelfs haar dildo op het nachtkastje... die allen de beeltenis van haar CD&V-god dragen. Alleen de thuiskomst van haar man kan een nog stomender ontmoeting verhinderen.

"Dit filmpje is erover.Terwijl wij proberen om meer vrouwen warm te maken voor de politiek, schildert het filmpje de politieke militante af als iemand die politici alleen in haar bed wil krijgen," mort voorzitter Lea Vanschoenwinkel van de Limburgse Vrouwenraad.

Toen Vanschoenwinkel echter werd gevraagd of ze dan niet vond dat Ivo Belet veel sex-appeal heeft, aarzelde ze, om dat vervolgens met een klein zuchtje voluit te beamen.