Kadetten Genebos weekwinaar

"We hebben een goede reputatie"

wvanwin

BR>

Genebos staat helemaal bovenaan bij de kadetten met 99 op 100. Een mooie prestatie vinden vader en zoon Vanspauwen. Vader Koen is trainer en zoon Glenn is de centrale middenvelder bij de kadetten. Genebos won de wedstrijd tegen Viversel met 6-0. "Aan de rust stond het nog 1-0, maar daarna hebben we heel goed gespeeld en scoorden we nog vijf keer," zegt Koen.

"We hebben een goeie ploeg en mikken toch stiekem op de derde plaats. Ook in het Fair Play-klassement willen we goed scoren. Dat hebben we ook binnen de club afgesproken, ook met de ouders. Zij zullen zich niet onsportief gedragen. Genebos heeft een vlekkeloze reputatie en dat we willen we zo houden. Een dikke pluim voor mijn jongens die zich voorbeeldig gedragen. Ze moeten gewoon lekker voetballen en dan komt fairplay vanzelf."

En doelpunten ook blijkbaar. Glenn Vanspauwen scoorde al drie keer in vier matchen. Niet slecht voor een middenvelder. "Het gaat vrij goed ja," blijft Glenn bescheiden. "De hele ploeg speelt heel goed momenteel. Of de trainer niet te streng is voor mij? Nee hoor, ook niet voor de andere jongens."

Meer over Fairplay Trofee