Boccelli en Sonneveld ontspannen Canvas-kijker

Tijdens de eindejaarsfeesten tracht Canvas haar vertrouwde programmering door te zetten, toch gaat het er iets luchtiger aan toe dan anders. Op kerstdag brengt Andrea Boccelli aangepaste liederen in 'Plankenkoorts', terwijl Wim Sonneveld in datzelfde programma op nieuwjaarsdag zijn mooiste liedjes en conferences mag brengen.

H.V.D.

BR>Canvas neemt afstand van het hectische feestgewoel, maar heeft toch aandacht voor de zin en de onzin van het millennium. 'Zinzen' heeft een diepgaand gesprek met kardinaal Danneels; 'Trendspotting' bestudeert de merkwaardige hang naar geluk én de drang van jongeren om uit te gaan; 'Panorama' heeft aandacht voor de drukte op de vliegvelden en de dubieuze rijkdom van een vakantieparadijs en uiteraard is er het tweedelige sportoverzicht.

Op de feestdagen zelf wordt voor een leuke noot gezorgd. Telkens is er ruimte voor 'Het leukste uit 'Alles kan beter''. Kerstavond en oudejaarsavond is drama op post: op kerstavond met Poirot in een 'Christmas Special', op oudejaarsavond met een spannende thriller van Ruth Rendell. Kerstavond besluit met een religieus evenement in Rome: de opening van de Heilige Poort en de middernachtmis. Op oudejaarsavond wordt de overgang naar 2000 gemaakt met een ontspannende film, 'The Adventures of Baron Munchhausen'. Daarna is er tot 's morgens 'Het Narrenschip'. Hierin worden telkens herhaald: een aflevering uit 'Alles kan beter', 'Geert Hoste' en 'Het Peulengaleis'. Zowaar een prettig begin van het nieuwe jaar.

Aangeboden door onze partners