Allard twee keer nipt

VLIERMAALROOT -

A.S.

BR>De wintercompetitie dressuur Kempische Regionale was in manège Ruitersportcentrum Gerrits aan haar vierde wedstrijddag toe. Op die laatste competitiedag van 1999 was Pieter Vanvinckenroye de eerste uitblinker. Hij zette zowel de E5 als de A5 bij de pony's naar zijn hand. In de E5 moest Annick Laurijssen de zege delen met Annemie Ory, maar in de A5 was Laurijssen de enige nummer één. In de L3 legde Christien Jorissen een duidelijk meesterschap aan de dag met haar Only Yoy Pia. Jorissen had meer dan zeven percent voorsprong op de nummer twee Tom Van Der Linden. Linsy Allard haalde het nipt van Rita Marien in de M9 nationaal en ook in de Prix St.-Georges werd het een nipte zege voor Allard.

Vijf keer ponyclub Meeuwen

PEER -

Na deze vierde indoor van de Limburgse ponyclubs van de Landelijke Rijverenigingen volgt er enkele weken een stop. Ponyclub Meeuwen heeft zich opnieuw laten opmerken, ditmaal met een totaal van vijf overwinningen. Michaël Vreys eiste drie zeges voor zich op. Thomas Symons en Inge Swennen maakten het succes van Meeuwen compleet. Naast het dubbel succes van Michaël Vreys in dezelfde klasse, behaalde Frank Houben hetzelfde mooie resultaat bij de pony's van stokmaat D, Midden.

Chris Geerts in topvorm

HEUSDEN -

Chris Geerts uit Paal was de grote slokop op de vierde indoor van de Landelijke Rijverenigingen. Hij won met Marco de beide proeven van Zwaar, een tabel A en een jachtparcours. Bij de Beginnelingen won hij zelfs in barrage met een voorsprong van bijna 3 seconden. De reeks Midden leverde Chris een eerste en een tweede plaats op. Zijn clubgenoot Nick Thielens hield hem van een vijfde zege. De drie andere overwinningen werden mooi verdeeld tussen Hilaire Steenbergen (Halen), Stijn Loos (Overpelt) en Bert Winters uit Linde-Peer.