Fuiven in treinstations

Print
Tijdens de Trein Tram Busdag kunnen feestvarkens zich uitleven in de stations. In vier stations worden 's nachts optredens en dj-sets georganiseerd.
Tijdens de 'Nacht van het openbaar vervoer' worden in de stations van Antwerpen-Centraal, Brugge, Brussel-Centraal en Namen optredens en dj-sets georganiseerd. Tickets zijn telkens gratis maar er moet wel op voorhand gereserveerd worden via de website van de Belgische spoorwegmaatschappij NMBS.

. Zo zijn er voor de nacht in Antwerpen, waar onder meer Sioen, Flip Kowlier en Sven Van Hees optreden, 'maar' 3.250 toegangsbewijzen beschikbaar.

Klassieke TTB
Vanaf zaterdag 19.01 uur tot zondagavond is er voorts de 'klassieke' TTB-dag, waarbij treinen, trams en bussen ter beschikking staan voor een aantrekkelijke prijs.

Tickets kosten in voorverkoop 9 euro en op de dag zelf 11 euro. Ook voor trips naar het Groothertogdom Luxemburg gelden aangepaste prijzen.

De Bond van Trein-, Tram- en Busgebruikers organiseert op zondag ook activiteiten in de stations Antwerpen-Centraal, Brussel en Oostende. De Franstalige reizigersvereniging Association des Clients des Transports Publics (ACTP) organiseert een bezoek aan het nieuwe TGV-station Luik-Guillemins.