Walter Planckaert: "Ik ben Frank Vandenbroucke niet"

NEVELE -

Walter Planckaert wordt steeds nadrukkelijker genoemd als kandidaat-ploegleider bij Lotto. De sponsor van zijn huidige ploeg, Charles Palmans, houdt rekening met een vertrek. Planckaert zelf heeft echter nog geen enkel voorstel gekregen van de Nationale Loterij.

A.P.

BR>"Ik sta op de loonlijst van ASS bij Noël Demeulenaere. In mijn contract staat niet bij welke ploeg ik sportbestuurder ben. Maar als iemand mij wil, moet er eerst met Demeulenaere worden gepraat. Zelf stap ik niet zomaar op, ik ben Frank Vandenbroucke niet. Demeulenaere en Lotto hebben goede contacten, die zouden elkaar dus wel kunnen vinden. En bovendien zit ik helemaal op dezelfde lijn als Christophe Sercu die bij Lotto manager wordt.

De randvoorwaarden zijn dus niet ongunstig. Maar ik heb nog geen enkel concreet voorstel gekregen. En daarom blijf ik me beschouwen als de ploegleider van Palmans. Ik heb daar trouwens een aantal co-sponsors aangebracht die slechts meedoen om mij te plezieren. Dat wil ik allemaal niet in gevaar brengen."