Prins Harry haalt voorpagina met handen op borsten van ex-vriendin

Print
Foto's van prins Harry en prins William op een feestje in een Londense nachtclub zorgen voor opschudding in Groot-Brittannië. The Sun heeft op haar voorpagina een foto afgedrukt van prins Harry die de boezem vastgrijpt van een blonde schoonheid.
De blondine is Natalie Pinkham (28), de vroegere vriendin van Harry. De foto is in de trendy nachtclub Boujis genomen. De huidige vriendin van de prins, de Zuid-Afrikaanse Chelsy Davy (21), was naar verluidt erg ontgoocheld over het gedrag van haar vriend.
De foto's van de twee dronken prinsen tonen volgens The Sun dat de broers heel "normaal" en net als alle andere Britten zijn. Het enige alternatief zou zijn "hen op te sluiten" en af te zonderen van de rest van de wereld, schrijft het boulevardblad.
De foto's verschenen enkele dagen nadat het Britse Centrum voor Volksgezondheid een rapport over "binge drinking" had bekendgemaakt waaruit blijkt dat steeds meer Britten overmatig drinken. De hulpdiensten worden tweemaal zoveel keer opgeroepen voor gevallen van alcoholvergiftiging als in de jaren '90.
Verondersteld wordt dat de verruiming van de openingsuren van de pubs daar in ruime mate toe bijdraagt.